Contact

Product informatie

Sales@wndrsilver.nl

Bestellingen

Orders@wndrsilver.nl

Hoofdvestiging

Ypenburg

Volg ons

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen over verzending, kwaliteit en retourvoorwaarden.

Al onze sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig zilver, wat zowel duurzaamheid als stijl garandeert. Wij zijn er trots op dat we onze klanten alleen de beste materialen kunnen aanbieden.

De verzendtijden variƫren afhankelijk van de locatie en de gekozen verzendmethode. Standaardverzending duurt doorgaans 2-4 werkdagen. De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen en kunnen variƫren op basis van de bestemming en het pakketgewicht.

Wij bieden een retourbeleid van 14 dagen voor ongedragen en onbeschadigde artikelen.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met een trackingnummer. U kunt dit nummer gebruiken om uw bestelling te volgen op onze website of via de website van de vervoerder.

Helaas bieden wij dat tot op heden niet aan. Maar wie weet in de toekomst

Onze missie: tijdloze elegantie voor elke gelegenheid

Bij WNDR Silver is het onze missie om onze klanten prachtige zilveren sieraden te bieden die zowel stijlvol als veelzijdig zijn. Wij geloven dat iedereen het verdient om de schoonheid van tijdloze elegantie te ervaren, en we streven ernaar om dat werkelijkheid te maken.

WNDR Silver

Bedankt dat u voor WNDR Zilver hebt gekozen. Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste collecties en nieuwe releases.

Winkel

BINNENKORT MEER